Tickets drukken voor je event?

Wil je tickets verkopen voor je fuif, eetfestijn of evenement? Zorg dan voor bijpassende toegangskaarten met je eigen ontwerp. Zo geef je je evenement extra stijl en maak je de ticketverkoop supereenvoudig. Tickets drukken we voor je in zwart-wit, full colour, langs een of beide zijden, … Jij kiest!

tickets drukken 1

Tickets drukken zoals jij het wil

Een entreebewijs geeft een voorproefje van wat je bezoekers kunnen verwachten. Een gezellige eetkermis, een kleurrijk optreden van je dansschool, een stijlvol galabal, … Elk evenement vraagt een eigen stijl. Die wordt bepaald door de papiersoort die je kiest, door het ontwerp natuurlijk en door te spelen met de afwerking.

Maak je tickets persoonlijk

Toegangstickets hebben vaak een afscheurstrook, een unieke nummering of een barcode. Ook dat kunnen we voor je doen. Jij vertelt ons waar je de perforatie wil hebben. Of je levert een bestand met daarin alle nummers. Denk bijvoorbeeld aan de nummering van de zitplaatsen van je zaal of tombolanummers waarmee mensen op je eetkermis kans maken op een prijs. Je kan ook personaliseren op naam. Zo maak je een inkomticket écht persoonlijk.

tickets drukken event 1

Op naar een succesvol evenement

Reclame maken voor je evenement? Met een opvallende poster zet je het in de schijnwerpers. Hang de posters op strategische plaatsen in de buurt. Van een kleine A3 tot een super grote abri, jij bepaalt het formaat. Je kan ook flyers drukken om uit te delen op plekken waar je doelpubliek vaak komt.

Tickets drukken bij BoPrint

Je wil professionele tickets natuurlijk! BoPrint zorgt voor kwalitatief drukwerk dat er ligt wanneer jij het nodig hebt. Heb je vragen over tickets drukken? Of over ander drukwerk voor je evenement? Neem gerust contact op. We helpen je met plezier verder.

Scroll naar boven